Рецепт для воскресного завтрака: омлет со шпинатом и моцареллой

Рецептов омлета много не бывает. Сегодня шеф-повар гастробара «Никуда не едем» Дмитрий Шуршаков пополнит вашу копилку еще одним — со шпинатом и моцареллой. Вкусно, просто, быстро — то, что надо, для воскресного утра.
Ингредиенты:
Яйцо куриное — 2 шт
Молоко — 60 мл
Растительное масло — 5 мл
Свежие листья шпината — 25 г
Сыр моцарелла — 30 г
Оливковое масло — 3 г
Способ приготовления:
Отдельно взбить яйца с молоком и посолить по вкусу. Вылить омлетную смесь на раскаленную сковороду с растительным маслом. Затем сверху добавить сыр и листья свежего шпината. Перед подачей спрыснуть сверху оливковым маслом.
По материалам: ru.hellomagazine.com
I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this site is
actually nice.
Wow, this paragraph is pleasant, my younger sister is analyzing these things, thus I am going to inform her.
Appreciate this post. Let me try it out.
Good article. I definitely appreciate this website.
Thanks!
Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t
show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted
to say excellent blog!
Just wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply
spectacular and i can assume you’re an expert on this
subject. Fine with your permission allow me to grab
your feed to keep up to date with forthcoming post.
Thanks a million and please continue the gratifying work.
Wonderful, what a blog it is! This website presents helpful facts to us,
keep it up.