Рецепт для воскресного завтрака: блины с черникой и маскарпоне

Масленица подходит к концу, и завершить эту неделю мы предлагаем так же, как мы ее дружно начинали, — с блинного застолья. В меню сегодняшнего утра блины с черничным соусом и сыром маскарпоне из ресторана Patara.
Ингредиенты:
Для блинов:
Мука — 200 гр
Сахар — 40 гр
Яйцо — 5 шт
Молоко — 600 мл
Для начинки:
Черника — 30 гр
Сахар тростниковый — 5 гр
Маскарпоне — 100 гр
Сливки — 40 гр
Лук зеленый — 10 гр
Соль — по вкусу
Способ приготовления:
1. Все ингредиенты для блинов смешиваем. Обжариваем на сковороде с двух сторон.
2. Взбиваем сыр маскарпоне со сливками до кремообразной массы. Смешиваем чернику с сахаром, затем добавляем 100 миллилитров горячей воды и доводим до кипения (соль по вкусу).
3. Выкладываем начинку и придаем каждому блину форму мешочка.
По материалам: ru.hellomagazine.com
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.
Greatt article, totally whzt I wanted too find.
I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head.
The problem is something which too few people are speaking intelligently about.
I am very happy I found this in my hunt for something relating to this.
Great blog you have here but I was curious about
if you knew of any message boards that cover the
same topics talked about in this article? I’d really like to
be a part of group where I can get responses from
other knowledgeable individuals that share the same interest.
If you have any recommendations, please let me know.
Kudos!
Hi, everything is going well here and ofcourse every one is sharing
information, that’s really excellent, keep up writing.
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think
I would never understand. It seems too complicated and extremely broad
for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try
to get the hang of it!