Рецепт для воскресного завтрака: крем-брюле со свежими ягодами и сгущенкой

ягодами и сгущенкой» class=»aligncenter» width=»890″ />
Завтрак — одна из немногих трапез, когда десерты можно есть без зазрения совести. HELLO.RU предлагает утолить аппетит и позволить себе запретный сладкий плод, следуя инструкциям шеф-повара ресторана «Дружба» Ивана Яковлева. В меню сегодняшнего утра — крем-брюле со свежими ягодами и сгущенкой.
Ингредиенты:
Сливки — 80 мл
Ваниль — 2 стручка
Сахар — 20 г
Желток — 1 шт
Вареное сгущенное молоко — 40 г
Клубника — 20 г
Голубика — 20 г
Малина — 20 г
Способ приготовления:
Сливки с ванилью подогреть, довести до кипения, отставить в сторону, дать остыть. Перемешать желток с сахаром, добавить в массу с ванилью, перемешать и процедить. В жаропрочную посуду выложить сгущенку, сверху полученную массу и поставить в духовку, разогретую до 100 градусов, запекать 1 час 20 минут на водяной бане.
При подаче смешать полученный крем-брюле с ягодами.
По материалам: ru.hellomagazine.com
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/ar-BH/register?ref=V2H9AFPY
Thankk you forr thhe good writeup. It iin act was a amusment account
it. Loook advancd to far addxed agreeable from you! By the way, how could wwe communicate?
I for alll time emailed this website poet page to alll my
friends, sine iff like too rewd it next myy riends will too.
Pretty! This was a really wonderful post. Thank
you for providing this info.
Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I will come back once again since i have book-marked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may
you be rich and continue to help other people.
Excellent, what a webpage it is! This webpage provides valuable facts to us,
keep it up.
Please let me know if you’re looking for a author for your site.
You have some really good posts and I feel I would be a good asset.
If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back
to mine. Please shoot me an email if interested.
Thank you!
Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from
an established blog. Is it hard to set up your own blog?
I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
I’m thinking about making my own but I’m not sure
where to start. Do you have any points or suggestions?
With thanks